Logo nl.boatexistence.com

Krijgt een keeper een shutout bij een shootout-verlies?

Inhoudsopgave:

Anonim

Kan een keeper een shutout krijgen en toch de hockeywedstrijd verliezen? … De keeper kan nog steeds verliezen als hij een doelpunt in de shootout opgeeft. Hoewel zowel de keeper als het team een verlies zullen verdienen in de OT-kolom (overtime/shootout loss), wordt de keeper beloond met de shutout.

Is een shootout-verlies tellend als een shutout?

De Goalie Shutout Bonus wordt toegekend aan keepers als ze de hele wedstrijd voltooien met 0 doelpunten toegestaan in de reguliere speeltijd + verlenging. Shootout-goals kunnen een shutout niet voorkomen. Een keeper moet de enige geregistreerde keeper zijn die de eer krijgt voor een shutout.

Tellen shootout-overwinningen mee voor keepers?

In de verlenging of de shootout, een van de keepers op het ijs wint de overwinning, maar de andere krijgt geen rechtstreeks verlies. De keeper die de verlenging of shootout wint, wint en wordt toegevoegd aan hun overwinningskolom voor het seizoen.

Wie krijgt de shutout als twee keepers spelen?

Als twee doelverdedigers samenkomen voor een shutout, krijgt geen van beide de credits voor de shutout. In plaats daarvan wordt het geregistreerd als een shutout door een team Als een wedstrijd in het reguliere seizoen op 0-0 staat aan het einde van de verlenging, krijgen beide doelmannen een shutout, ongeacht hoeveel doelpunten er worden gescoord. in de schietpartij.

Wat gebeurt er als een keeper een pen alty krijgt?

Als een keeper een pen alty krijgt bij ijshockey, zit de keeper de pen alty niet uit. In plaats daarvan zal een speler van de keuze van de coach de straf uitzitten in zijn plaats. De bestrafte keeper blijft in zijn net, ook al is de pen alty aan hem toegeschreven.