Logo nl.boatexistence.com

Wanneer was de langste game ter wereld?

Inhoudsopgave:

Anonim

De meest recente kwam in de 2018 World Series toen de Dodgers en Red Sox de 18e bereikten in Game 3. Het eindigde met een walk-off homerun in de onderste helft van de inning door Max Muncy. De overwinning van deze 3-2 Dodgers was ook de langste in tijd, aangezien hij zeven uur en 20 minuten duurde.

Wat is de langste wedstrijd in de geschiedenis van de World Series?

In de langste wedstrijd na het seizoen, in termen van tijd, in de geschiedenis van de MLB ( zeven uur, 20 minuten), versloegen de Dodgers de Red Sox op een Muncy walk-off home lopen in de 18e inning om hun Series-achterstand terug te brengen naar 2-1. De twee clubs gebruikten samen 18 werpers en 46 spelers in totaal in de wedstrijd, beide records na het seizoen.

Wanneer was de langste wedstrijd in de MLB-geschiedenis?

8-9 mei 1984: White Sox, Brewers spelen 25 innings, de langste wedstrijd in de geschiedenis van de Major League – Society for American Baseball Research.

Wat is de langste tijd tussen optredens in de World Series?

De langste tijd tussen de overwinningen van de honkbal World Series is 108 jaar 19 dagen, behaald door de Chicago Cubs (VS) van 14 oktober 1908 tot 2 november 2016.

Wat was de langste wedstrijd van Dodgers?

De Los Angeles Dodgers versloegen de San Diego Padres woensdagavond met een 5-3 finale (GameTracker) in een marathonwedstrijd. De twee partijen hadden 16 beurten nodig en meer dan vijf en een half uur om hun zaken af te ronden.