Logo nl.boatexistence.com

Waar is giroud nu?

Inhoudsopgave:

Anonim

Olivier Giroud: AC Milan tekent de aanvaller van Chelsea voor een permanente transfer. Olivier Giroud heeft een permanente transfer van Chelsea naar AC Milan voltooid voor een niet nader genoemd bedrag.

Wanneer ging Giroud naar Milaan?

AC Milaan. Op 17 juli 2021 maakte AC Milan de transfer van Giroud van Chelsea definitief op een tweejarig contract bekend. Op 29 augustus scoorde Giroud zijn eerste doelpunten voor Milaan, een brace, in een 4-1 overwinning tegen Cagliari.

Heeft Olivier Giroud 90 minuten gespeeld zonder de bal aan te raken?

Olivier Giroud vestigde een opmerkelijk record na 90 minuten spelen zonder de bal aan te raken. Zijn andere ongelooflijke record werd gevestigd in het WK van 2018 toen hij 546 minuten in het toernooi speelde zonder een enkel schot op doel te hebben.

Hoeveel heeft Chelsea Giroud verkocht aan AC Milan?

Chelsea transfernieuws: Olivier Giroud gaat de komende dagen naar AC Milan voor $3,5 miljoen vergoeding - CBSSports.com.

Wie is de nieuwste aanwinst van Chelsea?

Officieel: Ethan Ampadu heeft een nieuw driejarig contract getekend bij Chelsea en zal het seizoen 2021/22 op huurbasis doorbrengen bij Venezia. Fabrizio Romano/Matteo Moretto: Ethan Ampadu naar Venezia is een 'done deal'. Fabrizio Romano: Saul Niguez gaat naar Chelsea voor een lening van € 5 miljoen. Er zijn persoonlijke voorwaarden overeengekomen.