Logo nl.boatexistence.com

Heeft Sierra Canyon vandaag gewonnen?

Inhoudsopgave:

Anonim

The Huskies, geleid door het beste bewakingstrio overal in Californië, behaalde een 80-72 overwinning en bezorgde Sierra Canyon (15-1) zijn eerste playoff-nederlaag sinds het seizoen 2018 en het beëindigen van een winnende reeks van 21 wedstrijden in de play-offs.

Wat was de score van het Sierra Canyon-spel?

44-22 (L) Sierra Canyon vs.

Wie heeft de Sierra gewonnen?

Run game verhoogt Corona Centennial ter ere van Bowl-overwinning op Chatsworth Sierra Canyon. Corona Centennial file Jayson Cortes werpt een tackle-poging in de eerste helft van Sierra Canyon-linebacker Angelo Pulido af. Cortes liep voor twee touchdowns en meer dan 200 yards en werd bekroond met de MVP-trofee van het spel.

Heeft Sierra Canyon verloren?

Centennial-spelers vieren hun overwinning op gastheer Sierra Canyon op vrijdagavond in de titelwedstrijd van de Southern Section Open Division. Bronny, volgens 247Sports de 25e beste tweedejaarsstudent van het land, sloeg ook een belangrijke driepunter met nog 4 minuten en 23 seconden te gaan om de voorsprong van Centennial terug te brengen tot 70-67. Maar het was niet genoeg.

Van wie verloor Sierra Canyon?

Iemand is vergeten de tegenstander van Sierra Canyon, Corona Centennial, te vertellen niet de rol van spoiler te spelen. De Huskies, geleid door het beste bewakingstrio overal in Californië, kwamen weg met een overwinning van 80-72, waarbij Sierra Canyon (15-1) de eerste play-off-nederlaag sinds het seizoen 2018 kreeg en een einde maakte aan een winnende reeks van 21 wedstrijden in de play-offs.